A Vidovszky család „WAZ” nevű címere Vidovszky család
       
Családfa Hírek Fotógaléria Kezdő oldal

Regisztrációs kérelem

A portál bizonyos funkcióit csak a regisztrált felhasználók érhetik el. Ennek okait a Belépési GYIK menüpont alatt részletesen leírtuk. Ide kapcsolódik még a portálra vonatkozó adatvédelmi nyilatkozat is.

Ha a portál regisztrált tagjává szeretnél válni, töltsd ki az alábbi űrlapot. A regisztráció nem automatikus, így a regisztráció jóváhagyása több napot is igénybe vehet. Rendszergazdáink a kitöltött adatok alapján döntik el, hogy valóban családtag vagy-e, illetve jogosult vagy-e a portál használatára. Szívesen engedélyezzük az „idegen rokonságkeresők” (korlátozott) regisztrációját is, de ez esetben meg kell bizonyosodnunk arról, hogy nem rossz szándékkal kívánsz regisztrálni a honlapunkra. Ez esetben kérünk töltsd ki a megjegyzés mezőt is.

A piros csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. A regisztráció elfogadása után az e-mail címedre küldjük az első belépéshez szükséges automatikusan generált jelszavadat.

Felhasználó név:1 *
   
Teljes név (előtaggal): *
Születési dátum: év nap
Névnap: nap
   
Otthoni telefon:2
Mobil telefon:2
E-mail cím: *
Web oldal:
   
Cím:  
Ország:
Város:
Utca:3
Irányítószám:4
Megjegyzés:5
1A felhasználó névnek meg kell felelnie az alábbi kritériumoknak: csak (angol) kisbetűt, számot, kötőjelet (-), alulvonást (_), pontot (.) és kukacot (@) tartalmazhat, nem tartalmazhat szóközt. Ezen felül egyedinek kell lennie, így nem biztos, hogy a „vidovszky” azonosító célravezető.
2A telefonszámokat célszerű +[országhívó][körzetszám][telefonszám] formátumban folytonosan vagy szóközzel tagolva írni. A rendszer ezzel szemben elfogad minden, a szokásosnak megfelelő telefonszámformátumot.
3Az utca mező tartalmazza az utca nevét, a közterület „típusát”, a házszámot, az emeletet, az ajtót.
4Az irányítószám megadására nincsenek megkötések a különböző országok eltérő szokásai miatt, de célszerű [országjel]-[irányítószám] formátumban megadni.
5A megjegyzés mezőt csak a nemcsaládtagoknak (illetve a számomra nem triviálisan családtagoknak, azaz azoknak, akik nem I. Vidovszky Ferenc és Launer Ida leszármazottjai) kell kitöltenie. Itt valami olyasmire gondolok, hogy XYZ barátom egyik unokatesója Vidovszky, és ezért érdeklődöm, vagy ük-ük-ük nagyapám a népi hiedelem szerint egy Vidovszky nevű leányt vett feleségül, és ezt szeretném tisztázni. (Vagy: iszonyú jó ez a portál, szeretném jobban megnézni és szerzőjéről ódákat zengeni…)