A Vidovszky család „WAZ” nevű címere Vidovszky család
       
Családfa Hírek Fotógaléria Kezdő oldal

Keresés a portálon

Ezen az oldalon a portálon közzé tett információk között lehet keresni az alábbi űrlap kitöltésével. A keresés ún. szabad szavas* keresés formájában történik.

Az eredményeket „típusuk” szerint csoportosítva láthatjuk a „Mehet” gombra való kattintás után. A fotóalbumok elemeinél az album címe és szerzője jelenik meg, nem pedig az elemé.

Előfordulhat, hogy a talált eredmény részleteinek megtekintéséhez be kell jelentkezni a portálra, vagy magasabb szintű jogosultságokkal kell rendelkezni.

keresendő szöveg:
keresés helye: hír címe
hír szövege
fotóalbum címe
fotóalbum elemeinek címe
családfa tagjainak neve
családfa megjegyzés mezője

* – A szabad szavas keresés azt jelenti, hogy tetszőleges reguláris kifejezés használható. A szóközzel elválasztott szavak logikai és kapcsolatban állnak; köztük tetszőleges karakterek állhatnak és a sorrendjük is tetszőleges lehet. Ha a szóközt szóközként szeretnénk használni, akkor '' (aposztrófok) vagy "" (idézőjelek) közé kell tenni a keresett szöveget.

Pl. ha egy névre keresünk, mondjuk Vidovszky Jánosra, akkor azt 'Vidovszky János' formában kell beírni. Ha csak simán Vidovszky Jánost írunk be, akkor az összes olyan szöveget meg fogja találni a kereső, amelyben a Vidovszky és a János szavak szerepelnek. A beírt szavak sorrendje nem számít, vagyis az előbbi példánál maradva a 'János Vidovszky' nevet is megtalálja a rendszer, ha idézőjelek nélkül írjuk be a 'Vidovszky' és 'János' szavakat.

A családfa tagjainak nevei között való keresésnél nem számít, hogy használtunk-e idéző jeleket, illetve nem számít a nevek sorrendje sem. Így akárhogy is írjuk be, hogy 'Vidovszky János', a rendszer meg fogja találni 'Vidovszky I. János'-t, 'Vidovszky II. János'-t, …, sőt még 'János Vidovszky'-t is (csak ilyen nincs).